Fii pe primul loc în viața ta! 


Descoperă-ţi #SuperPuterile şi

atinge-ţi obiectivele "IMPOSIBILE"

Platformă educațională online cu soluții practice pentru provocările care te ţin pe loc.

Doar 99 lei/lună. Contravaloarea pentru 2 pizza și o cafea în oraș.

PLANIFICARE OBIECTIVE

care să fie atinse

COMUNITATE PUTERNICĂ

şi suport în evoluţie

SOLUŢII PRACTICE DIN  6 ARII

esenţiale pentru succes

Eliberează-ți mintea de zgomot și fă pași mici pentru un stil de viață echilibrat! 

Fugim de la un obiectiv la altul și ne simțim copleșiți

În momentul de față, deși trăim cele mai bune timpuri din istorie, suntem îndepărtați de la esența noastră umană, nu avem timp pentru noi, muncim încontinuu, fugim de la un obiectiv la altul, însă simțim mereu că suntem goi pe interior.

Ne simțim ca și când suntem prizonieri într-o realitate pe care noi am creat-o, însă care ne dorim să arate diferit. Primim o grămadă de sarcini și cerințe, care nu ne plac și nu ne aduc satisfacția dorită (din partea familiei, șefilor, partenerilor de afaceri, etc.).

Muncim non-stop, gândim prea mult înainte de a exista, nu mai acordăm atenție umplerii rezervorului nostru cu energie pozitivă!

Toate acestea au consecințe negative asupra vieții noastre

Dacă și tu ești ca majoritatea clienților mei, probabil ai observat că trăiești des emoții de teamă, vinovăție, descurajări de moment, care se manifesta în următoarele feluri:

 • Simți că nu ești suficient de bun și atunci nu ceri ceea ce ți se cuvine și nu spui celorlalți ce dorești
 • Îți umpli agenda cu activități nenumărate, care te conduc la suprasolicitare și burn-out, doar ca să fugi de tine.
 • Dacă nu reușești să le faci “pe toate”, te simți vinovat/ă și dezamăgit/ă de tine
 • Amâni decizii importante pentru tine și viața ta multe zile, luni sau chiar ani de zile
 • Când vrei să faci o schimbare în viața ta, ajungi să renunți și te întorci în același punct de unde ai plecat
 • Te minți că nu ai timp, nu ai destule resurse, cei din jur nu te susțin, nu ai noroc, la tine nu funcționează
 • Îți propui să acționezi într-un anumit fel (spre exemplu: să fii mai hotărât/ă, să nu mai mănânci după 6 seara, să petreci mai mult timp făcând ce-ți place sau cu familia, etc.), însă când vine momentul continui cu vechile obiceiuri

Ajungem sa fim captivi în realitatea pe care ne-am creat-o

Aceste tipare mentale și blocaje emoționale negative (plus altele) se repetă la nesfârșit. Ai impresia că ai rezolvat o problemă pe moment și după ceva timp apare în viața ta sub altă formă și simți mai multă durere.

De multe ori recurgi la soluții și metode care nu-ți rezolvă problema de la rădăcina și te întrebi de ce alți oameni care sunt într-o situație similară au rezultate și se bucură de proces, iar tu nu.

Mai mult decât atât, dacă nu-ți rezolvi problemele de la rădăcină și nu-ți transformi tiparele și blocajele emoționale negative la timp, poți ajunge să pierzi tot ce ai construit, să muncești prea mult și să cazi din picioare de la atâta efort, să te zbați zilnic în coșmarul vieții tale și să nu-ți atingi obiectivele personale și profesionale.

În ciuda acestor lucruri există totuși o soluție. Nu este ușor, durează ceva timp, însă merită.

Este nevoie de o decizie fermă, o schimbare profundă și un mediu care nu ne lasă să renunțăm la noi

Lucrând cu mii de oameni în ultimii 20 de ani am ajuns la concluzia că pentru a face o transformare profundă, care persistă în timp, este nevoie de aliniere pe șase nivele: fizic, biochimic, energetic, mental, emoțional și spiritual.

Dacă ne concentrăm doar pe un singur nivel și le ignorăm pe restul (vei vedea că sunt legate între ele mai mult decât par) facem o schimbare pe termen scurt, însă nu avem energie să o continuăm.

În timpul procesului de transformare e normal să ne simțim obosiți, nemotivați și secătuiți de energie.

Oricui i se întâmplă să trăiască aceste stări negative și acesta este momentul în care mulți oameni renunță și se întorc la vechile obiceiuri pe care le aveau, de cele mai multe ori influențați negativ de mediul în care trăiesc.

Este extrem de important ca, odată cu lucrul conștient pe cele 6 nivele, să avem lângă noi oameni îndreptați către evoluție și un mentor experimentat, care ne înțelege, vede care sunt slăbiciunile noastre și NU ne lasă să renunțăm la transformare.

De aceea am creat MSTRIBE,

comunitatea sufletelor minunate și speciale.

Ce reprezinta de fapt
MSTRIBE?

MSTRIBE este locul unde te susținem emoțional să te trezești la viață, să-ți stabilești ținte exacte, să ai curaj să le atingi prin planificare și organizare, să-ți conștientizezi valoarea ta umană, să fii o persoană autentică, bucuroasă, perseverentă, care alege zi de zi conștient ce e bine și util pentru evoluția sa personală și profesională. Să fii în armonie cu tine și pe primul loc în viața ta!

Ce primești când devii membru MSTRIBE

Pe lângă cineva care te ține de mânuță, te încurajează să fii responsabil și disciplinat, pe platforma educațională MSTRIBE primești ...

Soluții practice

Soluții practice pentru provocările și obstacolele care te țin departe de viața pe care ți-o dorești.

Comunitate

Un mediu de oameni empatici, sufletiști, care își ating obiectivele, care se susțin și se încurajează între ei.

Mentorat

O privire obiectivă din partea unui om cu experiență, care să te ajute să-ți dai seama care este cauza problemelor.

Plan de acțiune

Un plan de acțiune de la care să nu mai dai înapoi și care să te ducă la rezultatele dorite.

Transformare

Informații de care ai nevoie în transformare, pe 6 nivele: fizic, biochimic, energetic, mental, emoțional și spiritual.

Provocări

Provocări care să te scoată din zona de confort și să te ajute să-ți descoperi potențialul.

Ce spun membrii despre Comunitatea MS TRIBE

Angela Iordache

Freelancer

Am ales să fac parte din echipa de consultanți MS TRIBE, deoarece am lucrat cu Mihaela Stroe, este o profesionistă desăvârșită și un om deosebit.
În această comunitate crești văzând cu ochii, găsești resurse foarte bune pentru dezvoltare personală și susținere din partea comunității.
Consider că este foarte important mediul din care facem parte. Timpul și energia sunt resurse limitate, de aceea eu sunt foarte atentă unde investesc aceste resurse și am ales această minunată comunitate.

Daniela Nicolaiciuc

Antreprenor

Pentru mine Mihaela este persoana cea mai organizată (disciplinată) pe care am cunoscut-o. Mihaela m-a ajutat să înțeleg că eu sunt cea mai importantă persoană din viața mea. Și mai ales, că viața mea e despre mine, să nu uit niciodată cine sunt și să am curaj să spun ceea ce gândesc. Îi sunt profund recunoscătoare pentru toate conștientizările și transformările prin care trec în ultima vreme și am încredere că ceea ce e mai bun de acum încolo urmează. Recunoștință pentru tot ce am învățat de la tine, iar mulțumesc e prea puțin!

Sergiu Limboi

IT Specialist

Am ales comunitatea MS Tribe pentru a mă descoperi cu bunele și relele mele. Participând la sesiunile de Live Group Coaching am învățat ce înseamnă să ai stimă de sine, cum să te iubești pe tine și cum să vezi partea pozitivă din orice lucru care se întâmplă în viața ta. Luând aminte la lecțiile învățate, îmi definesc fiecare zi ca pe o nouă experiență din care pot să învăț lucruri noi și pot să progresez, puțin câte puțin.

TRANSFORMAREA SETĂRII TALE MENTALE ÎNCEPE AICI!

1

Sesiuni de Live Group Coaching cu Mihaela Stroe

În fiecare lună avem o temă specifică pentru sesiunile LIVE de group coaching. Tema este extrasă mereu din nevoile membrilor comunității MS TRIBE și tu primești soluții practice, concrete și personalizate pentru provocările tale. Poți alege să vii în fața grupului și Mihaela să lucreze 1 la 1 cu tine, direct pe situația ta.. Însă cu toții vom învăța din situația ta provocatoare și putem extrage idei pe care să le aplicăm cu succes în viața noastră. Urmărește un demo aici.

2

O echipă extraordinară de consultanți MS TRIBE

Cu pasiune, dedicare și profesionalism, toţi te îndrumăm să îţi crești performanța, având focus pe armonizarea celor 6 nivele (fizic, biochimic, energetic, mental, emoțional și spiritual). De aceea, am selectat și pregătit o echipă de 6 consultanți dedicați comunității MS TRIBE, pe fiecare dintre cele 6 nivele. Toți sunt experți în domeniile lor, sunt sufletiști, autentici și direcți, având o dorință reală să-ți ofere din experiența lor.

3

Biblioteca plină de cursuri video pe cele 6 nivele 

Găsești cursuri online care includ informații utile, teme, exerciții practice, chestionare de evaluare, ca să ne asigurăm că se produce o schimbare reală în interiorul tău. Iată ce cursuri vei găsi pentru a-ți crește eficiența și să ai mai mult timp liber pentru pasiunile tale: De la Epuizare la Energie în 6 pași, Abilități pentru performanța personală, Învățarea continuă ca stil de viață, Mindset-ul încrederii în sine, Persuasiunea prin vestimentație, Credibilitatea depinde doar de tine, Instrumente digitale etc.

4

Acces la comunitatea privata MS Tribe pe Facebook

Primești îndrumare și soluții practice în timp real de la mine și de la echipa de consultanți, precum și provocări transformaționale pe cele 6 nivele, create de către ei. În același timp ai acces la o arhivă cu întrebarile și provocarile celorlalti membri, care te pot ajuta și pe tine în parcursul tău. Aici vei găsi oameni pe aceeași lungime de undă, cu obstacole, convingeri limitative, obiective și dorințe asemănătoare ție.

Practic, găsești un mediu sigur, în care te poți deschide, nu ești judecat și vei fi “luat de manuță” și încurajat să-ți atingi obiectivele.

5

1 Podcast pe săptămână care te pune față în față cu tine însuți

În funcție de cele mai acute obstacole pe care le întalnești în transformarea ta, vom crea câte un podcast săptămânal. Acesta te ajută să descoperi care este adevarata problemă și te pune față în față cu tine însuți. O să îl poți asculta oriunde și conține soluții concrete și metode de introspecție, care să-ți ofere claritate și să te ajute să acționezi.


6

Interviuri cu oameni de succes

În fiecare săptămână realizez un interviu cu un om care a ajuns deja la  succes, care sa ne inspire. Toți invitații mei sunt persoane care sunt deja unde vrem să ajungem și noi: au setare mentală pozitivă, trăiesc viața după regulile lor, au în interiorul lor starea de împlinire personală, au timp pentru ei și pentru ce este important, știu cum să se relaxeze și să se bucure de viața lor.

Bonus

Pentru cei hotărâți care chiar vor să facă o schimbare majoră în viața lor oferim BONUS cursurile online:

 • Abilități pentru Performanță Personală,
 • De la epuizare la energie in 6 pasi simpli, 

Cursuri care să îi ajute să-și crească eficiența personală, să aibă claritate mentală, să fie plini de energie mereu și să-și accelereze procesul de dezvoltare.

Bonus 1
Pachet “Cadou la inscriere” * (Inclus doar în pachetul PREMIUM și LIFETIME)

Bonus 1 (în valoare de 157 lei)

Pachet cadou la înscriere (doar pentru cei care au abonament minim PRO  PREMIUM) - livrat direct la tine acasă cu semnătura Mihaelei Stroe.

Ce conține:

 • Cartea “În armonie cu mine”, care conține 50 de exercitii practice și care te ajută să te cunoști astfel încât să iei decizii mai usoare, să vezi ce proiecte ți se potrivesc și îți aduc satisfacție, să  poți să îți alegi partenerul și oamenii din jur, să poți să stabilești granițe sănătoase fără să te simți vinovat, să nu mai procrastinezi/ amâni
 • Cartea “Fii pe primul loc în viața ta”, care te va ajuta să îți recapeți puterea personală și să îți construiești viața
  după regulile tale
 • Caiet de lucru cu tine “Crește-ți de 10x performanța personală!”, care conține 50 de exerciții practice, ce te ajuta să îți folosești 100% timpul și energia ca să îți atingi obiectivele
Bonus 2
Curs Abilități pentru Performanță Personală - echilibru emoțional și
 inteligență nonverbală

Bonus 2 (în valoare de 659 lei)

Cursul online Abilități pentru Performanță Personală - Echilibru emoțional și inteligenta nonverbală

În curs vei învăța:

 • Cum să îți conștientizezi și să folosești emoțiile în avantajul tău, astfel încât sa NU mai iei decizii impulsive care sunt în dezavantajul tău
 • Cum să-ți iei emoțiile în calcul astfel încât să faci schimbări profunde, care durează și să nu te mai autosabotezi
 • Cum să folosești inteligenta nonverbală pentru a citi rapid persoanele din jurul tău și să-ți aliniezi limbajul nonverbal cu acțiunile tale, astfel încât să fii credibil și să îți atingi obiectivele în orice context de negociere
Bonus 3
Curs De la Epuizare la Energie în 6 pași simpli

Bonus 3 (în valoare de 659 lei)

Cursul online De la epuizare la energie în 6 pași simpli.

În curs vei învăța:

 • Cum funcționează energia dpdv fizic, emoțional și mental, astfel  încât să poți să îți menții un nivel crescut de energie și să-ți atingi obiectivele, fără sa ajungi la burnout
 • Cum să-ți  pui bariere sănătoase și să spui “NU” astfel  să-ți protejezi timpul și energia
 • Cum sa ții cont de nevoile și valorile tale ca să-ți încarci zilnic rezervorul de energie

Despre Mihaela Stroe 

În ultimii 20 de ani, în calitate de sociolog și analist comportamental, am ajutat zeci de mii de oameni să se regăsească, să prindă curaj și să acționeze, să-și depășească blocajele emoționale și să-și atingă potențialul. Fiind antrenată personal de către Joe Navarro (cel mai renumit profiler și expert în comunicare nonverbala din cadrul FBI), reușesc într-o perioadă foarte scurtă (în 4 secunde) să văd când cineva se minte și să nu îl las să-și găsească scuze.

În același timp, datorită faptului că sunt o persoană empatică, răbdătoare, iubitoare de oameni și cu o capacitate ridicata de observație, am reușit mereu să creez un mediu confortabil în care clienții cu care am lucrat să se deschidă față de ei și să evolueze.

și echipa MSTRIBE

Împreună cu mine o să ai la dispoziție o echipă de oameni minunați și speciali (de la stanga la dreapta): 

Ionel Tera (coach și campion national la crossfit)

Mihaela Steinbring (specialist în terapia Reiki și aromaterapie cu uleiuri esențiale)

Lavinia Stan (specialist în terapii energetice)

Angela Iordache (specialist în echilibrare emoțională și coach pentru femei/mame)

Daciana Sabău (specialist în nutritie pentru performanță, un creier productiv și un corp armonios)

Dana Trepteanu (organizare și strategie)

Fiecare dintre ei este un exemplu de urmat și prin experiența lor te vor ajuta, sprijini și inspira, în parcursul tău, astfel încât să te respecți pe tine și nevoile tale, să te iubești atât de mult încât să-ți încarci zilnic rezervorul de energie.

Ce spun membrii despre Comunitatea #MSTRIBE și despre mine.

Steluța Crăciun

Architect

Adriana Bunu

Auditor economic

Irina Stănescu

Marketing Specialist

Cât de mult contează schimbarea pentru tine?

Majoritatea oamenilor așteaptă “momentul perfect” ca să facă o schimbare în viața lor. Problema este că nu există “decizia perfectă” la “momentul perfect” și asta te face să amâni la nesfârșit schimbarea.

Cât te costă să nu faci o schimbare?

Nimic în natură nu stagnează, ori crește ori “se duce în cap”. 

Uneori când amânăm lucrurile pentru încă o zi, ajungem să le amânăm o viață întreagă. Lipsa schimbării duce la dezamăgire, frustrare, măcinare din interior, lipsă de timp și de bani, probleme din ce în ce mai mari și îmbolnăvirea lentă și sigură a organismului.

Cât costă de fapt schimbarea?

Poți să dai bani pe cărți care te umplu de informații, dar nu aduc o schimbare.

Poți să mergi la cursuri, conferințe și seminarii în valoare de mii de lei să te entuziasmezi pentru 3 zile, dar să nu faci o schimbare profundă și o iei de la capăt. Poți să iei bucăți de informații, care nu știi sigur dacă sunt ceea ce ai tu nevoie și dacă funcționează pentru tine, pierzând timp și frustrându-te.

Sau...poți să ai acces la o soluție completă la un preț mai mic decât o cafea pe zi la Starbucks.

MSTRIBE PRO

La plata anuală, achiți 990 RON/an

  2 luni  Reducere

99 RON/lună
 • 2 Sesiuni de Live Group Coaching pe lună
 • Curs Abilități pentru Performanță Personală
 • Curs De la Epuizare la Energie în 6 pași
 • Acces la comunitatea privată de Facebook 
 • 1 Podcast pe săptămână
 • Interviuri cu oameni de succes
 • Pachet cadou la înscriere*
 • Înregistrările video ale sesiunilor de Group Coaching
 • Acces 1 curs nou / la fiecare 3 luni
 • Curs Instrumente digitale
 • Curs Învățarea continuă ca stil de viață
 • Curs Mindsetul Încrederii în sine
 • Curs Persuasiunea prin vestimentație
 • Curs Credibilitatea depinde doar de tine!
 • Acces 1 webinar premium nou / lună cu experți invitați
 • Eveniment anual (online) pentru membrii comunității
 • Plan personalizat pentru Dezvoltare continuă (30 de min telefonic cu un consultant MSTRIBE)
1.188 RON / an

La plata anuală, achiți 990 RON/an

  2 luni  Reducere

82,5 RON/lună
 • 2 Sesiuni de Live Group Coaching pe lună
 • Curs Abilități pentru Performanță Personală
 • Curs De la Epuizare la Energie în 6 pași
 • Acces la comunitatea privată de Facebook 
 • 1 Podcast pe săptămână
 • Interviuri cu oameni de succes
 • Pachet cadou la înscriere*
 • Înregistrările video ale sesiunilor de Group Coaching
 • Acces 1 curs nou / la fiecare 3 luni
 • Curs Instrumente digitale
 • Curs Învățarea continuă ca stil de viață
 • Curs Mindsetul Încrederii în sine
 • Curs Persuasiunea prin vestimentație
 • Curs Credibilitatea depinde doar de tine!
 • Acces 1 webinar premium nou / lună cu experți invitați
 • Eveniment anual (online) pentru membrii comunității
 • Plan personalizat pentru Dezvoltare continuă (30 de min telefonic cu un consultant MSTRIBE)

Cel mai popular

MSTRIBE PRO PREMIUM

1.997 RON / an
 • 2 Sesiuni de Live Group Coaching pe lună
 • Curs Abilități pentru Performanță Personală
 • Curs De la Epuizare la Energie în 6 pași
 • Acces la comunitatea privată de Facebook 
 • 1 Podcast pe săptămână
 • Interviuri cu oameni de succes
 • Pachet cadou la înscriere*
 • Înregistrările video ale sesiunilor de Group Coaching
 • Acces 1 curs nou / la fiecare 3 luni
 • Curs Instrumente digitale
 • Curs Învățarea continuă ca stil de viață
 • Curs Mindsetul Încrederii în sine
 • Curs Persuasiunea prin vestimentație
 • Curs Credibilitatea depinde doar de tine!
 • Acces 1 webinar premium nou / lună cu experți invitați
 • Eveniment anual (online) pentru membrii comunității
 • Plan personalizat pentru Dezvoltare continuă (30 de min telefonic cu un consultant MSTRIBE)

*Pachetul cadou conține:

Nu ai niciun risc dacă vei intra în această comunitate!

În eventualitatea în care informațiile oferite în această comunitate nu te atrag sau dacă experiența pe care o ai cu modul meu de lucru online nu te satisface, îți voi returna banii.


Ai la dispoziție 14 zile să testezi platforma. Dacă simți că din orice motiv aceste lecții video nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați și cu un singur click din contul tău poți opri recurența abonamentului oricând. Vrem să ne asigurăm că rămâi în comunitatea #MSTRIBE pentru că merită, nu pentru că nu mai poți să oprești plățile recurente. Această garanție nu are litere mici și condiții ascunse.

Abonamentul tău va avea activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul tău, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt în platformă. Poți opri recurența în orice moment, cu un singur click din contul tău de pe platformă


Vei găsi mai jos cele mai des întâlnite întrebări despre comunitatea MS TRIBE.

Cum funcționează înscrierea în comunitatea MS TRIBE?

Când mă înscriu, cum primesc acces pe platformă? 

Înscrierea mea pe platformă se va reînnoi automat?

Pot să-mi anulez abonamentul?

Pot să-mi primesc banii înapoi?

Cum se face plata pentru abonament?

Pot plăti pe firmă?

Se modifică prețul pe care trebuie să-l plătesc?

Ce fac dacă nu am card și vreau să mă abonez?

Pot accesa de pe mobil, laptop sau de pe desktop?

Este vreo aplicație mobilă disponibilă?

Cu ce frecvență este conținutul reînnoit pe platforma ? 

Pot să dau mai departe abonamentul meu?

Pot descărca conținutul? 

Unde găsesc platforma MS TRIBE?

Dacă renunț, îmi pierd statusul de membru activ? 

Îndemnul meu pentru tine

Mulți oameni mă întreabă: Care este primul pas pentru a fi pe primul loc în viața mea? Și mereu răspunsul meu este același: Fii blând/ă cu tine însuți!

Ține minte de la mine: Viața este un profesor dur. Ne dă aceeași lecție până când o învățam. Dacă viața este atât de dură cu noi toți, de ce să fii și tu, dur/ă cu tine? Lasă deoparte resentimentele, vinovăţia, ruşinea şi vino alături de mine și de MS TRIBE. Trăiește conștient 24/7 stări pozitive generate de blândețea față de sine, respectul de sine, aprecierea de sine și mai ales, de iubirea de sine!

Copyright 2020 MSTRIBE by Mihaela Stroe

   |  Termeni și condiții   |      |   Contact

>