Fii pe primul loc în viața ta! GPS-ul de care ai nevoie pentru a-ți schimba cursul vieții este aici!

Echilibru. Libertate. Curaj. Acțiune. Soluții practice pentru
provocările și obstacolele care te țin departe de viața pe care ți-o dorești.

Renunță la obiceiurile greșite și câștigă disciplină, focus și energie pentru realizarea obiectivelor tale !

Ofertă valabilă până în 
30 ​Iunie 2020

19
Zile
13
Ore
14
Minute
41
Secunde

Eliberează-ți mintea de zgomot și fă pași mici pentru un stil de viață echilibrat! 

Fugim de la un obiectiv la altul și ne simțim copleșiți

În momentul de față, deși trăim cele mai bune timpuri din istorie, suntem îndepărtați de la esența noastră umană, nu avem timp pentru noi, muncim încontinuu, fugim de la un obiectiv la altul, însă simțim mereu că suntem goi pe interior.

Ne simțim ca și când suntem prizonieri într-o realitate pe care noi am creat-o, însă care ne dorim să arate diferit. Primim o grămadă de sarcini și cerințe, care nu ne plac și nu ne aduc satisfacția dorită (din partea familiei, șefilor, partenerilor de afaceri, etc.).

Muncim non-stop, gândim prea mult înainte de a exista, nu mai acordăm atenție umplerii rezervorului nostru cu energie pozitivă!

Toate acestea au consecințe negative asupra vieții noastre

Dacă și tu ești ca majoritatea clienților mei, probabil ai observat că trăiești des emoții de teamă, vinovăție, descurajări de moment, care se manifesta în următoarele feluri:

 • Simți că nu ești suficient de bun și atunci nu ceri ceea ce ți se cuvine și nu spui celorlalți ce dorești
 • Îți umpli agenda cu activități nenumărate, care te conduc la suprasolicitare și burn-out, doar ca să fugi de tine.
 • Dacă nu reușești să le faci “pe toate”, te simți vinovat/ă și dezamăgit/ă de tine
 • Amâni decizii importante pentru tine și viața ta multe zile, luni sau chiar ani de zile
 • Când vrei să faci o schimbare în viața ta, ajungi să renunți și te întorci în același punct de unde ai plecat
 • Te minți că nu ai timp, nu ai destule resurse, cei din jur nu te susțin, nu ai noroc, la tine nu funcționează
 • Îți propui să acționezi într-un anumit fel (spre exemplu: să fii mai hotărât/ă, să nu mai mănânci după 6 seara, să petreci mai mult timp făcând ce-ți place sau cu familia, etc.), însă când vine momentul continui cu vechile obiceiuri

Ajungem sa fim captivi în realitatea pe care ne-am creat-o

Aceste tipare mentale și blocaje emoționale negative (plus altele) se repetă la nesfârșit. Ai impresia că ai rezolvat o problemă pe moment și după ceva timp apare în viața ta sub altă formă și simți mai multă durere.

De multe ori recurgi la soluții și metode care nu-ți rezolvă problema de la rădăcina și te întrebi de ce alți oameni care sunt într-o situație similară au rezultate și se bucură de proces, iar tu nu.

Mai mult decât atât, dacă nu-ți rezolvi problemele de la rădăcină și nu-ți transformi tiparele și blocajele emoționale negative la timp, poți ajunge să pierzi tot ce ai construit, să muncești prea mult și să cazi din picioare de la atâta efort, să te zbați zilnic în coșmarul vieții tale și să nu-ți atingi obiectivele personale și profesionale.

În ciuda acestor lucruri există totuși o soluție. Nu este ușor, durează ceva timp, însă merită.

Este nevoie de o decizie ferm​ă, o schimbare profundă și un mediu care nu ne lasă să renunțăm la noi

Lucrând cu mii de oameni în ultimii 20 de ani am ajuns la concluzia că pentru a face o transformare profundă, care persistă în timp, este nevoie de aliniere pe șase nivele: fizic, biochimic, energetic, mental, emoțional și spiritual.

Dacă ne concentrăm doar pe un singur nivel și le ignorăm pe restul (vei vedea că sunt legate între ele mai mult decât par) facem o schimbare pe termen scurt, însă nu avem energie să o continuăm.

În timpul procesului de transformare e normal să ne simțim obosiți, nemotivați și secătuiți de energie.

Oricui i se întâmplă să trăiască aceste stări negative și acesta este momentul în care mulți oameni renunță și se întorc la vechile obiceiuri pe care le aveau, de cele mai multe ori influen​țați negativ de mediul în care trăiesc.

Este extrem de important ca, odată cu lucrul conștient pe cele 6 nivele, să avem lângă noi oameni îndreptați către evoluție și un mentor experimentat, care ne înțelege, vede care sunt slăbiciunile noastre și NU ne lasă să renunțăm la transformare.

De aceea am creat MS TRIBE,

comunitatea sufletelor minunate și speciale.

Ce reprezinta de fapt
MS TRIBE?

MS TRIBE este locul unde te susținem emoțional să te trezești la viață, să-ți stabilești ținte exacte, să ai curaj să le atingi prin planificare și organizare, să-ți conștientizezi valoarea ta umană, să fii o persoană autentică, bucuroasă, perseverentă, care alege zi de zi conștient ce e bine și util pentru evoluția sa personală și profesională. Să fii în armonie cu tine și pe primul loc în viața ta!

Ofertă specială! Abonează-te acum și ai 50% discount !


Iată ce primești concret la abonare!

Pe lângă ​cineva care te ține de mânuță, te încurajează să fii responsabil și disciplinat,​ pe platforma educațională MS TRIBE primești și...

​Soluții practice

​Soluții practice pentru provocările și obstacolele care te țin departe de viața pe care ți-o dorești.

​Comunitate

Un mediu de oameni empatici, sufletiști, care își ating obiectivele, care se susțin și se încurajează între ei.

​Mentorat

O privire obiectivă din partea unui om cu experiență, care să te ajute să-ți dai seama care este cauza problemelor.

​Plan de acțiune

Un plan de acțiune de la care să nu mai dai înapoi și care să te ducă la rezultatele dorite.

​Transformare

​Informații de care ai nevoie în transformare​, pe ​ 6 nivele: fizic, biochimic, energetic, mental, emoțional și spiritual.

​​Provocări

Provocări care să te scoată din zona de confort și să te ajute să-ți descoperi potențialul.

Ce spun membrii despre Comunitatea MS TRIBE

Angela Iordache

Freelancer

Am ales să fac parte din ​echipa de consultanți MS TRIBE, deoarece am lucrat cu Mihaela Stroe, este o profesionistă desăvârșită și un om deosebit.
În această comunitate crești văzând cu ochii, găsești resurse foarte bune pentru dezvoltare personală și susținere din partea comunității.
Consider că este foarte important mediul din care facem parte. Timpul și energia sunt resurse limitate, de aceea eu sunt foarte atentă unde investesc aceste resurse și am ales această minunată comunitate.

Daniela Nicolaiciuc

Antreprenor

Pentru mine Mihaela este persoana cea mai organizată (disciplinată) pe care am cunoscut-o. Mihaela m-a ajutat să înțeleg că eu sunt cea mai importantă persoană din viața mea. Și mai ales, că viața mea e despre mine, să nu uit niciodată cine sunt și să am curaj să spun ceea ce gândesc. Îi sunt profund recunoscătoare pentru toate conștientizările și transformările prin care trec în ultima vreme și am încredere că ceea ce e mai bun de acum încolo urmează. Recunoștință pentru tot ce am învățat de la tine, iar mulțumesc e prea puțin!

Sergiu Limboi

IT Specialist

Am ales comunitatea MS Tribe pentru a m​ă descoperi cu bunele ​și relele mele. Particip​ând la sesiunile de Live ​Group Coaching am înv​ățat ce înseamn​ă s​ă ai stim​ă de sine, cum s​ă te iube​ști pe tine ​și cum s​ă vezi partea pozitiv​ă din orice lucru care se ​înt​âmpl​ă ​în viața ta. Lu​ând aminte la lec​țiile înv​ățate, ​îmi definesc fiecare zi ca pe o nou​ă experien​ță ​din care pot s​ă 

​înv​ă​ț lucruri noi ​și pot s​ă progresez, puțin c​âte pu​țin.

​TRANSFORMAREA SETĂRII TALE MENTALE ÎNCEPE AICI!

1

​Sesiuni de Live Group Coaching cu Mihaela Stroe

În fiecare lună avem o temă specifică pentru sesiunile LIVE de group coaching. Tema este extrasă mereu din nevoile membrilor comunității MS TRIBE și tu primești soluții practice, concrete și personalizate pentru provocările tale. Poți alege să vii în fața grupului și Mihaela să lucreze 1 la 1 cu tine, direct pe situația ta.. Însă cu toții vom învăța din situația ta provocatoare și putem extrage idei pe care să le aplicăm cu succes în viața noastră. Urmărește un demo aici.

2

​​O echipă extraordinară de consultanți MS TRIBE

​​Cu pasiune, dedicare și profesionalism, toţi te îndrumăm să îţi crești performanța, având focus pe armonizarea celor 6 nivele (fizic, biochimic, energetic, mental, emoțional și spiritual). De aceea, am selectat și pregătit o echipă de 6 consultanți dedicați comunității MS TRIBE, pe fiecare dintre cele 6 nivele. Toți sunt experți în domeniile lor, sunt sufletiști, autentici și direcți, având o dorință reală să-ți ofere din experiența lor.

3

Biblioteca plină de cursuri video pe cele 6 nivele 

Găsești cursuri online care includ informații utile, teme, exerciții practice, chestionare de evaluare, ca să ne asigurăm că se produce o schimbare reală în interiorul tău. Iată ce cursuri vei găsi pentru a-ți crește eficiența și să ai mai mult timp liber pentru pasiunile tale: De la Epuizare la Energie în 6 pași, Abilități pentru performanța personală, Învățarea continuă ca stil de viață, Mindset-ul încrederii în sine, Persuasiunea prin vestimentație, Credibilitatea depinde doar de tine, Instrumente digitale etc.

4

​Acces la comunitatea privata MS Tribe pe Facebook

Primești îndrumare și soluții practice în timp real de la mine și de la echipa de consultanți, precum și provocări transformaționale pe cele 6 nivele, create de către ei. În acela​și timp ai acces la o arhiv​ă cu ​întrebarile ​și provocarile celorlalti membri, care te pot ajuta ​și pe tine ​în parcursul t​ău. Aici vei g​ăsi oameni pe aceea​și lungime de und​ă, cu obstacole, convingeri limitative, obiective ​și dorin​țe asem​ăn​ătoare ​ție.

Practic, g​ăse​ști un mediu sigur, ​în care te po​ți deschide, nu e​ști judecat ​și vei fi “luat de manu​ță” ​și ​încurajat s​ă-ți atingi obiectivele.

5

1 Podcast pe săptămână care te pune fa​ță ​în fa​ță cu tine ​însu​ți

​​În func​ție de cele mai acute obstacole pe care le ​întalne​ști ​în transformarea ta, vom crea c​âte un podcast s​ăpt​ăm​ânal. Acesta te ajut​ă s​ă descoperi care este adevarata problem​ă ​și te pune fa​ță ​în fa​ță cu tine ​însu​ți. O s​ă ​îl po​ți asculta oriunde ​și con​ține solu​ții concrete ​și metode de introspec​ție, care s​ă-ți ofere claritate ​și s​ă te ajute s​ă ac​ționezi.


6

Interviuri cu oameni de succes

În fiecare săptămână realizez un interviu cu un om care a ajuns deja la  succes, care sa ne inspire. Toți invitații mei sunt persoane care sunt deja unde vrem să ajungem și noi: au setare mentală pozitivă, trăiesc viața după regulile lor, au în interiorul lor starea de împlinire personală, au timp pentru ei și pentru ce este important, știu cum să se relaxeze și să se bucure de viața lor.

Bonus

​Pentru cei hot​ăr​â​ți care chiar vor sa fac​ă o schimbare major​ă ​în via​ța lor oferim BONUS cursurile:

-Abilități pentru Performanță Personală,

-De la epuizare la energie in 6 pasi simpli, care să ii ajute să-si creasca eficiența personală, să aiba claritate mentală, să fie plini de energie mereu ​și s​ă ​își accelereze procesul de dezvoltare.

Bonus 1
​Pachet “Cadou la inscriere” *

Bonus 1 (​în valoare de 157 lei)

Pachet cadou la ​înscriere (doar pentru cei care au abonament minim PRO  PREMIUM) - livrat direct la tine acas​ă cu semn​ătura Mihaelei Stroe.

Ce con​ține:

 • Cartea “​În armonie cu mine”, care con​ține 50 de exercitii practice ​și care te ajut​ă s​ă te cuno​ști astfel ​înc​ât s​ă iei decizii mai usoare, s​ă vezi ce proiecte ​ți se potrivesc ​și ​îți aduc satisfac​ție, s​ă  po​ți s​ă ​îți alegi partenerul ​și oamenii din jur, s​ă po​ți s​ă stabile​ști grani​țe s​ăn​ătoase f​ăr​ă s​ă te sim​ți vinovat, s​ă nu mai procrastinezi/ am​âni
 • Cartea “Fii pe primul loc ​în via​ța ta”, care te va ajuta s​ă ​îți recape​ți puterea personal​ă ​și s​ă ​îți construie​ști via​ța
  dup​ă regulile tale
 • Caiet de lucru cu tine “Cre​ște-​ți de 10x performan​ța personal​ă!”, care con​ține 50 de exerci​ții practice, ce te ajuta s​ă ​îți folose​ști 100% timpul ​și energia ca s​ă ​îți atingi obiectivele

* Inclus doar în pachetul PREMIUM și LIFETIME

Bonus 2
​Curs Abilități pentru Performanță Personală - echilibru emo​țional ​și
 inteligen​ț​ă nonverbal​ă

B​onus 2 (în valoare de 659 lei)

Cursul online Abilități pentru Performanță Personală - Echilibru emoțional și inteligenta nonverbală

În curs vei învăța:

 • Cum să îți conștientizezi și să folosești emoțiile în avantajul tău, astfel încât sa NU mai iei decizii impulsive care sunt în dezavantajul tău
 • Cum să-ți iei emoțiile în calcul astfel încât să faci schimbări profunde, care durează și să nu te mai autosabotezi
 • Cum să folosești inteligenta nonverbală pentru a citi rapid persoanele din jurul tău și să-ți aliniezi limbajul nonverbal cu acțiunile tale, astfel încât să fii credibil și să îți atingi obiectivele în orice context de negociere
Bonus 3
Curs De la Epuizare la Energie în 6 pași simpli

Bonus 3 (în valoare de 659 lei)

Cursul online De la epuizare la energie în 6 pași simpli.

În curs vei învăța:

 • Cum funcționează energia dpdv fizic, emoțional și mental, astfel  încât să poți să îți menții un nivel crescut de energie și să-ți atingi obiectivele, fără sa ajungi la burnout
 • Cum să-ți  pui bariere sănătoase și să spui “NU” astfel  să-ți protejezi timpul și energia
 • Cum sa ții cont de nevoile și valorile tale ca să-ți încarci zilnic rezervorul de energie

Despre Mihaela Stroe 

​În ultimii 20 de ani, ​în calitate de analist comportamental, am ajutat zeci de mii de oameni s​ă se reg​ăseasc​ă, s​ă prind​ă curaj ​și s​ă ac​ționeze, s​ă-și dep​ă​șeasc​ă blocajele emo​ționale ​și s​ă-și ating​ă poten​țialul. Fiind antrenat​ă personal de c​ătre Joe Navarro (cel mai renumit profiler ​și expert ​în comunicare nonverbala din cadrul FBI), reu​șesc ​într-o perioad​ă foarte scurt​ă  s​ă v​ăd c​ând cineva se minte ​și s​ă nu ​îl las s​ă-și g​ăseasc​ă scuze.

​În acela​și timp, datorit​ă faptului c​ă sunt o persoan​ă empatic​ă, r​ăbd​ătoare, iubitoare de oameni ​și cu o capacitate ridicata de observa​ție, am reu​șit mereu s​ă creez un mediu confortabil ​în care clien​ții cu care am lucrat s​ă se deschid​ă fa​ță de ei ​și s​ă evolueze.

și echipa de consultanți MSTRIBE

​Împreun​ă cu mine o s​ă ai la dispozi​ție o echip​ă de consultan​ți minuna​ți ​și speciali (de la stanga la dreapta): 

Ionel Tera (coach ​și campion national la crossfit)

Mihaela Steinbring (specialist ​în terapii Reiki ​și cu uleiuri esen​țiale)

Lavinia Stan (specialist ​în terapii energetice)

Angela Iordache (specialist ​și coach ​în autocunoastere pentru femei/mame)

Dana Trepteanu (specialist ​în tehnici de eliberare emo​țional​ă)

Daciana Sabău (specialist ​în nutritie pentru performan​ță, un creier productiv ​și un corp armonios)

Fiecare dintre ei este un exemplu ​și prin experien​ța lor te vor ajuta, sprijini ​și inspira, ​în parcursul t​ău, astfel ​încât să te respecți pe tine și nevoile tale, să te iubești atât de mult încât să-ți încarci zilnic rezervorul de energie.

Ce spun membrii despre Comunitatea #MSTRIBE și despre mine.

Steluța Crăciun

Architect

Adriana Bunu

Auditor economic

Irina Stănescu

Marketing Specialist

​Cât de mult contează schimbarea pentru tine?

​Majoritatea oamenilor așteaptă “momentul perfect” ca s​ă facă o schimbare în viața lor. Problema este că nu există “decizia perfectă” la “momentul perfect” și asta te face să amâni la nesfârșit schimbarea.

Cât te costă să nu faci o schimbare?

Nimic în natură nu stagnează, ori crește ori “se duce în cap”. 

Uneori când amânăm lucrurile pentru încă o zi, ajungem să le amânăm o viață întreagă. Lipsa schimbării duce la dezamăgire, frustrare, măcinare din interior, lipsă de timp și de bani, probleme din ce în ce mai mari și îmbolnăvirea lentă și sigură a organismului.

Cât costă de fapt schimbarea?

Poți să dai bani pe cărți care te umplu de informații, dar nu aduc o schimbare.

Poți să mergi la cursuri, conferințe și seminarii în valoare de mii de lei să te entuziasmezi pentru 3 zile, dar să nu faci o schimbare profundă și o iei de la capăt. Poți să iei bucăți de informații, care nu știi sigur dacă sunt ceea ce ai tu nevoie și dacă funcționează pentru tine, pierz​ând timp și frustrându-te.

Sau...poți să ai acces la o soluție completă la un preț mai mic decât o cafea pe zi la Starbucks.

MSTRIBE PRO

Plată anuală, achiți 990 RON/an

  2 luni  Reducere

99 RON/lună
 • 2 Sesiuni de Live Group Coaching pe lună
 • Curs Abilități pentru Performanță Personală
 • Curs De la Epuizare la Energie în 6 pași
 • Acces la comunitatea privată de Facebook 
 • 1 Podcast pe săptămână
 • Interviuri cu oameni de succes
 • Pachet cadou la înscriere*
 • Înregistrările video ale sesiunilor de Group Coaching
 • Acces 1 curs nou / la fiecare 3 luni
 • Curs Instrumente digitale
 • Curs Învățarea continuă ca stil de viață
 • Curs Mindsetul Încrederii în sine
 • Curs Persuasiunea prin vestimentație
 • Curs Credibilitatea depinde doar de tine!
 • Acces 1 webinar premium nou / lună cu experți invitați
 • Eveniment anual (online) pentru membrii comunității
 • Plan personalizat pentru Dezvoltare continuă (30 de min telefonic cu un consultant MS)

*Pachetul cadou conține:

Plată anuală, achiți 990 RON/an

  2 luni  Reducere

82,5 RON/lună
 • 2 Sesiuni de Live Group Coaching pe lună
 • Curs Abilități pentru Performanță Personală
 • Curs De la Epuizare la Energie în 6 pași
 • Acces la comunitatea privată de Facebook 
 • 1 Podcast pe săptămână
 • Interviuri cu oameni de succes
 • Pachet cadou la înscriere*
 • Înregistrările video ale sesiunilor de Group Coaching
 • Acces 1 curs nou / la fiecare 3 luni
 • Curs Instrumente digitale
 • Curs Învățarea continuă ca stil de viață
 • Curs Mindsetul Încrederii în sine
 • Curs Persuasiunea prin vestimentație
 • Curs Credibilitatea depinde doar de tine!
 • Acces 1 webinar premium nou / lună cu experți invitați
 • Eveniment anual (online) pentru membrii comunității
 • Plan personalizat pentru Dezvoltare continuă (30 de min telefonic cu un consultant MS)

*Pachetul cadou conține:

Cel mai popular

MSTRIBE PRO PREMIUM

50% Reducere până pe 15 Mai

2997 1497 RON / an
 • 2 Sesiuni de Live Group Coaching pe lună
 • Curs Abilități pentru Performanță Personală
 • Curs De la Epuizare la Energie în 6 pași
 • Acces la comunitatea privată de Facebook 
 • 1 Podcast pe săptămână
 • Interviuri cu oameni de succes
 • Pachet cadou la înscriere*
 • Înregistrările video ale sesiunilor de Group Coaching
 • Acces 1 curs nou / la fiecare 3 luni
 • Curs Instrumente digitale
 • Curs Învățarea continuă ca stil de viață
 • Curs Mindsetul Încrederii în sine
 • Curs Persuasiunea prin vestimentație
 • Curs Credibilitatea depinde doar de tine!
 • Acces 1 webinar premium nou / lună cu experți invitați
 • Eveniment anual (online) pentru membrii comunității
 • Plan personalizat pentru Dezvoltare continuă (30 de min telefonic cu un consultant MS)

*Pachetul cadou conține:

MSTRIBE PRO LIFETIME

Plătești o dată și ai acces toată viața la tot

4799 RON 
 • 2 Sesiuni de Live Group Coaching pe luna
 • Curs Abilități pentru Performanță Personală
 • Curs De la Epuizare la Energie în 6 pași
 • Acces la comunitatea privată de Facebook 
 • 1 Podcast pe săptămână
 • Interviuri cu oameni de succes
 • Pachet cadou la înscriere*
 • Înregistrările video ale sesiunilor de Group Coaching
 • Acces lifetime la toate cursurile din platforma
 • Curs Instrumente digitale
 • Curs Învățarea continuă ca stil de viață
 • Curs Mindsetul Încrederii în sine
 • Curs Persuasiunea prin vestimentație
 • Curs Credibilitatea depinde doar de tine!
 • Acces 1 webinar premium nou / lună cu experți invitați
 • Eveniment anual (online) pentru membrii comunității
 • Plan personalizat pentru Dezvoltare continuă (60 de min. telefonic cu Mihaela Stroe)

*Pachetul cadou conține:

Ofertă valabilă până în
3​0 ​​Iunie  2020

19
Zile
13
Ore
14
Minute
41
Secunde

Nu ai niciun risc dacă vei intra în această comunitate!

În eventualitatea în care informațiile oferite în această comunitate nu te atrag sau dacă experiența pe care o ai cu modul meu de lucru online nu te satisface, îți voi returna banii.


Ai la dispoziție 14 zile să testezi platforma. Dacă simți că din orice motiv aceste lecții video nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați și cu un singur click din contul tău poți opri recurența abonamentului lunar oricând. Vrem să ne asigurăm că rămâi în comunitatea #MSTRIBE pentru că merită, nu pentru că nu mai poți să oprești plățile recurente. Această garanție nu are litere mici și condiții ascunse.

Abonamentul tău va avea activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul tău, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt în platformă. Poți opri recurența în orice moment, cu un singur click din contul tău de pe platformă


Vei găsi mai jos cele mai des întâlnite întrebări despre comunitatea MS TRIBE.

Cum funcționează înscrierea în comunitatea MS TRIBE?

Când mă înscriu, cum primesc acces pe platformă? 

Înscrierea mea pe platformă se va reînnoi automat?

Pot să-mi anulez abonamentul?

Pot să-mi primesc banii înapoi?

Cum se face plata pentru abonament?

Pot plăti pe firmă?

Se modifică prețul pe care trebuie să-l plătesc?

Ce fac dacă nu am card și vreau să mă abonez?

Pot accesa de pe mobil, laptop sau de pe desktop?

Este vreo aplicație mobilă disponibilă?

Cu ce frecvență este conținutul reînnoit pe platforma ? 

Pot să dau mai departe abonamentul meu?

Pot descărca conținutul? 

Unde găsesc platforma MS TRIBE?

Dacă renunț, îmi pierd statusul de membru activ? 

Îndemnul meu pentru tine

​Mulți oameni mă întreabă: Care este primul pas pentru a fi pe primul loc în viața mea? Și mereu răspunsul meu este același: Fii blând/ă cu tine însuți!

Ține minte de la mine: Viața este un profesor dur. Ne dă aceeași lecție până când o învățam. Dacă viața este atât de dură cu noi toți, de ce să fii și tu, dur/ă cu tine? Lasă deoparte resentimentele, vinovăţia, ruşinea şi vino alături de mine și de MS TRIBE. Trăiește conștient 24/7 stări pozitive generate de blândețea față de sine, respectul de sine, aprecierea de sine și mai ales, de iubirea de sine!

Copyright 2020 MSTRIBE by Mihaela Stroe

   |  Termeni și condiții   |      |   Contact

>