​​​​Pasul 5 – START, STOP, CONTINUĂ

Ultimul pas al călătoriei virtuale conține una dintre tehnicile mele preferate: START-STOP-CONTINUĂ! Este sugestia pe care doresc să o iei cu tine, pe viață. Ce înseamnă?

START este orice început al tău. Fie că e vorba despre un obiectiv, despre un proiect, o afacere, e musai să începi de undeva.

STOP este acel moment când te-ai oprit să reflectezi, ideal este la fiecare 3 luni, la ce nu a mers bine cu acel obiectiv și când pui în scris greșelile pe care te decizi să nu le mai repeți.

Iar CONTINUĂ însumează toate lecțiile de viață, tot ceea ce ai făcut bine și le poți aplica cu un alt obiectiv, ulterior! Primul video din acest pas te invită să conștientizezi cum ajungi de la vis la realitate.

Al doilea video te incită să-ți faci un jurnal al visurilor, care să te motiveze să fii mereu cea mai bună versiune a ta! Și călătoria noastră se încheie ca un cerc, cu importanța viziunii și a de ce-ului personal, pe care le detaliez în ultimul video.

Acum ai toate ingredientele necesare ca să ai curajul de a-ți seta o viziunea personală, să extragi din ea un obiectiv, pe care să-l proiectezi într-un set de acțiuni incluse într-un plan detaliat, să muncești cu focus pentru implementare și să te evaluezi la fiecare 3 luni prin tehnica START-STOP-CONTINUĂ! 

Îți dorimsucces atât eu cât și echipa MS TRIBE! Nu ezita să ne provoci cu întrebările tale, împărtășind cu noi situațiile tale de viață în care ai nevoie să fii ținut/ă de mânuță și să fii încurajat/ă să le depășești cu brio! 

>